Feedback fra vores gæster6. marts 2013
Jeg var desværre ikke istand til at deltage i arrangementet, men de kollegaer der var med har alle givet meget positive tilbagemeldinger. Det er 4 gang jeg har gjort brug af jeres tilbud, og alle gange er jeg blevet mødt med stor indlevelse, tålmodighed og varme. Jeg vil med denne mail gerne takke for den fantastiske service i yder og takke for den mulighed i giver for et positivt kulturmøde. Tusind tak for det.


4. marts 2013
Tusind tak for et rigtig spændende besøg hos jer og for jeres store gæstfrihed! Jeg er spændt på at se eleverne igen på tirsdag og høre nærmere om hvad de syntes om det, men deres umiddelbare reaktioner var meget positive. De syntes vist at det var dejligt at få et direkte indblik i hverdagen som muslim og ikke som sædvanlig at have medierne som mellemled. Så tak igen, jeg glæder mig til at kunne besøge jer en anden gang.


5. februar 2013
Både jeg og eleverne var meget glade for at vi måtte komme forbi og høre foredrag. Eleverne delte mit indtryk af, at foredragsholderen var særdeles kompetent og samtidig spændende og sjov at lytte til og diskutere med. Eleverne har efterlyst de slides som blev brugt ved foredraget, så jeg vil høre om det er muligt at få dem tilsendt, så eleverne kan bruge dem til f.eks. eksamensforberedelse. Endnu en gang tak for et lærerigt foredrag og Jeres imødekommenhed.


6. februar 2013

Både jeg og eleverne var meget glade for at vi måtte komme forbi og høre foredrag. Eleverne delte mit indtryk af, at foredragsholderen var særdeles kompetent og samtidig spændende og sjov at lytte til og diskutere med. Eleverne har efterlyst de slides som blev brugt ved foredraget, så jeg vil høre om det er muligt at få dem tilsendt, så eleverne kan bruge dem til f.eks. eksamensforberedelse. Endnu en gang tak for et lærerigt foredrag og Jeres imødekommenhed.


1. februar 2013
Det var en stor fornøjelse for både mig og mine elever at være på besøg i moskeen. Vi var meget glade for at få lov til at overvære fredagsbønnen og efterfølgende høre et meget spændende oplæg. Og tusind tak for både sodavand og slik i pausen. Jeg er meget interesseret i at komme igen i næste skoleår - med en ny klasse. Endnu engang tusind tak - for jeres gæstfrihed og imødekommenhed.


25. januar 2013
Tak for besøget i jeres moske d. 25.1. Mine elever fra Høng Gymnasium og HF følte sig velkomne, og de fik meget ud af at deltage i fredagsbønnen. For mig var det også første gang, så det var spændende at opleve.


16. januar 2013
Tak for din mail og tak fordi vi måtte komme med så stor en flok elever. Det var igen i år meget berigende og oplysende at besøge jer og se moskeen og høre jer fortælle om islam. Vi vil indtænke et besøg hos jer til næste skoleår i vores planlægning af religionsfaget. Tak for jeres imødekommenhed og gæstfrihed.


21. november 2012
Det er nu altså os, der takker fordi vi måtte komme - det var en stor oplevelse for vores elever at være på besøg, overvære bøn men ikke mindst møde foredragsholderen, der med sin varme og lune tog os alle med storm! Vi har før været hos jer med elever og jeg er sikker på, at de hver gang tager fra jer klogere og mere interesserede end da de kom - denne gang ikke mindst pga den levende og venlige måde vi blev mødt på. Også en hilsen til den anden foredragsholder som var konverteret til Islam, som var så venlig at fortælle os lidt om sin baggrund - det var ligeledes utrolig interessant. Foredragsholderen var en fin repræsentant for kommunikation mellem mennesker:-) Så igen - hjertelig tak fordi vi måtte komme - og på gensyn!


22. maj 2012
Det er så absolut os der takker. Foredragsholderen var en rigtig god formidler, og det var virkelig en øjenåbner for både mig og eleverne at høre hvordan det virkelig hænger sammen. Så længe vi i virkeligheden går og ikke ved ret meget, men læner os op ad det vi hører i medierne og det der bliver sagt fra mund til mund, så er det en meget fordomsfuld tilgang vi kommer til at have til islam. Jeg er sikker på, at der nu er en hel flok der vil fortælle en anden historie fra nu af. Så tak for den enestående mulighed vi her fik. Jeg vil opfordre andre til at følge vores eksempel med et besøg hos jer. Håber at I vil holde fast i at holde jeres døre åbne for skoleklasser, da det er vigtigt at komme de mange fordomme til livs. Hils foredragsholderen mange gange og sig tak for den helhjertede indsats og den flotte velkomst!


23. april 2012
Det er os, der takker! Det har været to virkeligt inspirerende og lærerige besøg, som mine elever har fået meget ud af. Det er super dejligt, at der findes sådan et sted som Islamisk Trossamfund i København, der med åbne arme byder interesserede inden for og tager sig tid til at oplyse interesserede om islam. På den måde er I med til at nedbryde fordomme og fjerne uvidenhed. Tak for alt det I gør og tak for den varme modtagelse og den viden, I har givet os. Mange hilsner. PS: Vi er meget taknemmelige over, at det lykkedes dig at finde en anden oplægsholder med så kort varsel :)


12. april 2012
Tak for besøget - hvor skønt, at det i sidste ende kunne lade sig gøre at vi kunne komme og høre et foredrag. Kursisterne syntes, at det var meget spændende og interessant at få en rundvisning i moskeen, da mange aldrig har besøgt en moske. Jeg har mange gange benyttet mig af jeres foredrag samt rundvisninger, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager et hold kursister med ud til jer. Mange tak for en god oplevelse.


11. april 2012
Vi takker meget for det meget berigende besøg hos islamisk trossamfund. De studerende og undertegnede var meget glade for at der var mulighed for både at høre oplæg, stille spørgsmål og overvære bøn. Jeg vil meget gerne besøge jeres trossamfund en anden gang med andre studerende.


30. marts 2011
Vi siger mange tak for jeres gæstfrihed. Besøget er helt sikker med til at nedbryde nogle fordomme vores elever har overfor muslimer. De to foredragsholder var enorm dygtige til at formulere sig, så der ikke opstod misforståelser og prioriteringen i forhold til indhold og spørgsmål var også godt tilrettelagt. Jeg er sikker på, at det har gjort stort indtryk på vores elever at møde så stor åbenhed os jer.


15. april 2011.
Det var rigtigt spændende at besøge jeres moske, og tog rigtigt godt imod os og han vidste rigtig meget. Ikke desto mindre var det spændende at se en moske indvendigt og vi fik også demonstreret afvaskning og bøn. Det var rigtigt interessant at opleve. Vi takker for jeres åbenhed, og vi overvejer at komme igen og overvære fredagsbønnen om nogle år, når børnene er blevet større.


28. april 2011
Det var et rigtigt godt foredrag, og mine kursister synes, at det var spændende. Ham, som holdt foredraget, sagde at han eller du ville maile det Powerpoint, som han brugte til foredraget - er det muligt at få det inden tirsdag? Jeg skal nemlig undervise holdet der igen, og det kunne være godt at have powerpointet at tale ud fra, når vi skal samle op på besøget i jeres moske.


18. maj 2011
Vi vil også gerne sige tak for en spændende og lærerig formiddag i Det Islamiske Trossamfund. Tak for jeres imødekommenhed og åbenhed samt interesse i at gå i dialog. Vi følte os særdeles velkomne hos jer. Dean er en fremragende formidler og ingen tvivl om, at eleverne har fået noget viden med i bagagen, som de kan bruge på deres videre vej. Jeg kommer meget gerne igen med nogle elever på et senere tidspunkt.


1. november 2011
Det var en super god oplevelse! Vores oplægsholder var yderst begavet, velformuleret og ikke mindst meget ærlig og overbevisende.! Meget sympatisk. Hans imødekommenhed skabte grobund for mange spørgsmål hos mine elever. Rigtig dejligt! Det er bestemt os der takker for: Super godt oplæg (og så kun 21 år?? Han er den fødte retoriker!), god rundvisning og fantastisk beværtning. TAK. Vi har fået en masse god materiale og viden med i bagagen til drøftelse i klassen.


4. november 2011
Vi vil gerne sige tak for endnu et vellykket besøg og vi føler os meget beærede over den store gæstfrihed og venlige imødekommenhed, der endnu engang blev os til del. Foredragsholderen er meget dygtig, vi kunne imidlertid sagtens have brugt en time til halvanden mere med ham. Der var mange flere spørgsmål vi ikke fik stillet, og denne dialog er så vigtig! Så næste gang skal vi overveje at skabe plads til det, om muligt. Du må endelig hilse ham og sige tak, jeg vil nok også selv maile til ham med nogle spørgsmål senere.


22. november 2012
Mange tak for din mail og for den åbenhed og venlighed som min klasse og jeg blev mødt med i går. Jeg har netop evalueret vores besøget med klassen og de var alle sammen rigtig glade for den indsigt de nu har fået i, hvordan det kan opleves at være en dansk muslim. Især synes de, at de var spændende at høre om de helt personlige overvejelser, som ligger bag beslutningen om at bære tørklæde. Jeg vil helt bestemt overveje at komme på besøg med en klasse igen, hvis jeres og min planlægning tillader det en anden gang.


6. januar 2012

Har netop evalueret besøget med klassen. Vi var alle virkelig glade for at måtte besøge jer. Vi har fået udvidet vores viden om islam, og flere af eleverne havde fået ændret et par fordomme til indsigt og forståelse. Og så var foredragsholderen helt fantastisk, venlig, imødekommen-de og god til at skabe et fortroligt rum mellem hende og os. Hils hende og sig tak!Jeg vil meget gerne komme igen med en klasse en anden gang, hvis jeg må!


8. april 2013
Vi siger selv tak - især til foredragsholderen, der brugte en time mere end planlagt på mit hold. De var meget begejstrede og lærte meget, og vi har efterfølgende haft en velreflekteret debat om vores besøg. Så bare rolig I har ikke set det sidste til mig!


18. januar 2012
Det er os, der takker for jeres store gæstfrihed og for det spændende foredrag samt for jeres beværtning af os med sodavand, vand og slik. Det havde I ikke behøvet. Vi er meget glade for, at vi måtte komme og besøge jer og se jeres lokaliteter - og ikke mindst få lov til at overvære bønnen! Det var meget spændende for os at se. Til næste skoleår får vi to religionslærere på skolen nye elever i religion, og vi vil overveje at tage på besøg hos jer igen med de nye klasser til den tid. Mange venlige hilsener og tak.


27. november 2012
Det er os der er beærede over sådan en god oplevelse. Alle eleverne var glade og havde lært en masse. De har spurgt i dag, hvornår vi kan tage afsted igen. Det betyder at det har været en succes. Jeg vil varmt anbefale jer og Ibrahim gav os en helt unik oplevelse igår, både lærere som elever. Han er meget imødekommende og behagelig at være sammen med, det synes de alle sammen. Endnu engang tak!


11. april 2013
Tak for et meget lærerrigt og inspirerende besøg i jeres moske i torsdags. Eleverne var meget interesserede og kunne næsten ikke stoppe med at stille spørgsmål igen :) Jeg synes, det er meget vigtigt for eleverne at komme ud og se en moske og tale med muslimer, og jeg vil derfor spørge, om det er muligt, at jeg kunne komme igen.


29. april 2013
Det er os, der takker! Det har været to virkeligt inspirerende og lærerige besøg, som mine elever har fået meget ud af. Det er super dejligt, at der findes sådan et sted som D.I.T i KBH, der med åbne arme byder interesserede inden for og tager sig tid til at oplyse interesserede om islam. På den måde er I med til at nedbryde fordomme og fjerne uvidenhed. Tak for alt det I gør og tak for den varme modtagelse og den viden, I har givet os. Mange hilsner.


29. november 2012
Det var virkelig en god og inspirerende oplevelse! Vi gik derfra med megen viden og Ibrahim var god til at italesætte islam i praksis, svare på spørgsmål og møde eleverne lige der hvor de var! Så stor ros til ham. Jeg var selv personlig rigtig beæret over, at vi måtte for lov til at komme ind i jeres moske og så ovenikøbet overvære en bøn - mange tak for det! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg vil spørge om vi må komme på besøg med en klasse!


12. marts 2012
Det er os der takker for jeres store gæstfrihed, foredrag og fremvisning af moskeen. Det var en rigtig god og spændende oplevelse! Du må videbringe et stort tak til Faisal for hans indsats! Det var rart at bekræfte båndet mellem os som troende mennesker (Muslimer og Kristne), og interessant at få belyst og tale om de ting vi har til fælles og de ting vi er uenige om. Vi opdagede, at der er misforståelser og fordomme begge veje, og at det derfor er virkelig værdifuldt, at vi snakker sammen som kristne og muslimer. Endnu en gang tak! Håber vi kan arragere noget lignende en anden gang.


30. april 2013
Vi fik utrolig meget ud af det! Foredragsholderen var utrolig god til at forklare de ting vi ikke havde tænkt over, så hun hjalp til et nyt perspektiv. Besøget var også en kæmpe glæde for os, og vi er meget glade for al jeres hjælp. Tak for 'geninvitationen', vi benytter os sikkert af den senere hen!


4. december 2012
Vi fik et meget fint foredrag og var med et øjblik til bøn i moskeen. Børnene var meget interesserede og fortalte om besøget på skolen. Jeg vil sige mange tak for en lærerig formiddag. Håber at takken går videre til den unge kvinde, der fortalte os om Islam. Tusind tak for en meget fin dag, med dit oplysende foredrag. Børnene var meget begejstrede og fortalte om besøget til de andre på skolen. Alt godt for dig og godt nytår.


20. marts 2012
Mange tak - vi er meget taknemmelige for jeres hjælp :) Vi fik rigtig meget ud af interviewet og følte os meget velkomne - alle vi mødte var utrolig søde, så det var rigtig rart at være på besøg. Det var også spændende at få et dybere indblik i religionen og finde ud af nogle af de tanker der ligger til grundlag for islam. Så mange tak endnu en gang.


24. maj 2013
Både mine elever og jeg selv var meget begejstret over besøget. Efter vi kom hjem på skolen, havde vi en snak omkring hvad deres indtryk af turen havde været. Der var kun positive ting, så på trods af, at det var foredragsholderens første foredrag klarede han det godt. Nu har jeg haft begge min klasse med ud til jer, men hvis jeg næste år får nogle nye klasser og jeg planlægger et forløb om Islam, vil jeg meget gerne kontakte jer for endnu et besøg.


10. december 2012
Jeg må sige at både jeg men også mine elever var virkelig imponeret og glade for at have oplevet jeres moske og den præsentation som foredragsholderen lavede for os. Det var virkelig interessant at høre om religionen fra en troendes synsvinkel. Jeg vil meget gerne skrive til dig her næste år og arrangere en ligende præsentation og rundvisning!


22. marts 2012
Det var genialt, foredragsholderen var rigtig god. Mange tak for vi fik lov til at komme, og tak for hjælpen. Alle synes det var mega interessant, og godt at det var en dansk konvertit.


23. marts 2012
Tak for mailen og tusind tak fordi vi måtte komme og besøge jer. Aldrig har jeg hørt mine elever rose noget så meget til skyerne som jeres foredrag. Jeg vil helt klart tage kontakt til jer igen, hvis vi skal på en ekskursion til Kbh. en gang i fremtiden. Mange tak for hjælpen.


17. december 2012
Jeg fik et fantastisk interview, fik svaret på alle mine spørgsmål og mere til! Det var virkelig tilfredsstillende at jeg med så kort varsel fik så god en besvarelse! Tusind tak for en virkelig god oplevelse, jeg vil helt sikkert kontakte jer igen hvis jeg skulle ligge inde med spørgsmål og ligeledes anbefale jer til medstuderende! Endnu en gang tak!


30. marts 2012
Tak for jeres gæstfrihed. Det var godt at være på besøg hos jer, og jeg takker for gaven (en introduktion til Islam). Vi og vores elever var glade for besøget. Det giver en god forståelse for Islam som en levende religion. Det var godt for eleverne at se selve Moskeen og det gjorde et stort indtryk på dem, at der faktisk kan samles flere hundrede, ja, nogle gange over 1000 muslimer - til Fredagsbønnen. Jeg vender sikkert tilbage næste gang, jeg skal med en klasse til København.


17. januar 2013
Selv tak. Besøgene har været meget lærerige og informerende. Nu skal de forskellige input bearbejdes i klasserne. Tak for god betjening. Vi har nydt at blive inviteret indenfor hos jer. Det er ikke utænkeligt, at jeg vender tilbage med endnu en klasse.


16. januar 2013
Tak for din mail og tak fordi vi måtte komme med så stor en flok elever. Det var igen i år meget berigende og oplysende at besøge jer og se moskeen og høre jer fortælle om islam. Vi vil indtænke et besøg hos jer til næste skoleår i vores planlægning af religionsfaget. Tak for jeres imødekommenhed og gæstfrihed.


25. januar 2013
Tak for besøget i jeres moske d. 25.1. Mine elever fra Høng Gymnasium og HF følte sig velkomne, og de fik meget ud af at deltage i fredagsbønnen. For mig var det også første gang, så det var spændende at opleve.


1. februar 2013
Det var en stor fornøjelse for både mig og mine elever at være på besøg i moskeen. Vi var meget glade for at få lov til at overvære fredagsbønnen og efterfølgende høre et meget spændende oplæg. Og tusind tak for både sodavand og slik i pausen. Jeg er meget interesseret i at komme igen i næste skoleår - med en ny klasse. Endnu engang tusind tak - for jeres gæstfrihed og imødekommenhed.


5. februar 2013
Både jeg og eleverne var meget glade for at vi måtte komme forbi og høre foredrag. Eleverne delte mit indtryk af, at foredragsholderen var særdeles kompetent og samtidig spændende og sjov at lytte til og diskutere med. Eleverne har efterlyst de slides som blev brugt ved foredraget, så jeg vil høre om det er muligt at få dem tilsendt, så eleverne kan bruge dem til f.eks. eksamensforberedelse. Endnu en gang tak for et lærerigt foredrag og Jeres imødekommenhed.


6. februar 2013
Både jeg og eleverne var meget glade for at vi måtte komme forbi og høre foredrag. Eleverne delte mit indtryk af, at foredragsholderen var særdeles kompetent og samtidig spændende og sjov at lytte til og diskutere med. Eleverne har efterlyst de slides som blev brugt ved foredraget, så jeg vil høre om det er muligt at få dem tilsendt, så eleverne kan bruge dem til f.eks. eksamensforberedelse. Endnu en gang tak for et lærerigt foredrag og Jeres imødekommenhed.


4. marts 2013
Tusind tak for et rigtig spændende besøg hos jer og for jeres store gæstfrihed! Jeg er spændt på at se eleverne igen på tirsdag og høre nærmere om hvad de syntes om det, men deres umiddelbare reaktioner var meget positive. De syntes vist at det var dejligt at få et direkte indblik i hverdagen som muslim og ikke som sædvanlig at have medierne som mellemled. Så tak igen, jeg glæder mig til at kunne besøge jer en anden gang.


6. marts 2013
Jeg var desværre ikke istand til at deltage i arrangementet, men de kollegaer der var med har alle givet meget positive tilbagemeldinger. Det er 4 gang jeg har gjort brug af jeres tilbud, og alle gange er jeg blevet mødt med stor indlevelse, tålmodighed og varme. Jeg vil med denne mail gerne takke for den fantastiske service i yder og takke for den mulighed i giver for et positivt kulturmøde. Tusind tak for det.


8. april 2013
Vi siger selv tak - især til foredragsholderen, der brugte en time mere end planlagt på mit hold. De var meget begejstrede og lærte meget, og vi har efterfølgende haft en velreflekteret debat om vores besøg. Så bare rolig I har ikke set det sidste til mig!


11. april 2013
Tak for et meget lærerrigt og inspirerende besøg i jeres moske i torsdags. Eleverne var meget interesserede og kunne næsten ikke stoppe med at stille spørgsmål igen :) Jeg synes, det er meget vigtigt for eleverne at komme ud og se en moske og tale med muslimer, og jeg vil derfor spørge, om det er muligt, at jeg kunne komme igen.


29. april 2013
Det er os, der takker! Det har været to virkeligt inspirerende og lærerige besøg, som mine elever har fået meget ud af. Det er super dejligt, at der findes sådan et sted som D.I.T i KBH, der med åbne arme byder interesserede inden for og tager sig tid til at oplyse interesserede om islam. På den måde er I med til at nedbryde fordomme og fjerne uvidenhed. Tak for alt det I gør og tak for den varme modtagelse og den viden, I har givet os. Mange hilsner.


30. april 2013
Vi fik utrolig meget ud af det! Foredragsholderen var utrolig god til at forklare de ting vi ikke havde tænkt over, så hun hjalp til et nyt perspektiv. Besøget var også en kæmpe glæde for os, og vi er meget glade for al jeres hjælp. Tak for 'geninvitationen', vi benytter os sikkert af den senere hen!


24. maj 2013
Både mine elever og jeg selv var meget begejstret over besøget. Efter vi kom hjem på skolen, havde vi en snak omkring hvad deres indtryk af turen havde været. Der var kun positive ting, så på trods af, at det var foredragsholderens første foredrag klarede han det godt. Nu har jeg haft begge min klasse med ud til jer, men hvis jeg næste år får nogle nye klasser og jeg planlægger et forløb om Islam, vil jeg meget gerne kontakte jer for endnu et besøg.